A unique place for retro lovers

MEET ME AT RETRO-CITY

WHAT A STORY

BENT U OOK ZO GEPASSIONEERD VERLIEFD OP ALLES WAT RETRO EN VINTAGE IS? VAN ADEMBENEMENDE CLASSIC CARS TOT RECLAMEBORDEN, JUKEBOXEN EN ANDERE CURIOSA? ONTSTAAN VANUIT DUSSOLIER CLASSIC CARS – DAT VOORAL EEN MEERWAARDE NASTREEFT IN DE TURBULENTE OLDTIMERMARKT - VERWELKOMEN WE U GRAAG IN DEZE GLOEDNIEUWE DROOMWERELD. KOPEN, VERKOPEN, HERSTELLINGEN EN GEÏNSPIREERD WORDEN DOOR DE RETROCULTUUR. HIER GEBEURT HET ALLEMAAL. STAPT U MEE IN HET VERHAAL VAN RETRO-CITY?

. . . . . . . . . .  . . . . . . . .

Odoo + afbeelding en tekst
Consignatie

WAGEN VERKOPEN?

Wilt u uw wagen verkopen op een plek waar vooral de echte liefhebbers van classic cars passeren? U wenst niet thuis te blijven voor afspraken? Bovendien vindt u het niet fijn om heel de tijd kandidaat-kopers op uw privé-adres over de vloer te krijgen?

Breng dan de wagen in consignatie binnen bij Dussolier Classic Cars met een showroom van liefst 900m2 bij Retro-City in Kapellen. Wij spreken in onderling overleg een prijs af, promoten de wagen via onze website, ontvangen geïnteresseerde kopers en regelen voor u de hele administratieve rompslomp.

Dussolier Classic Cars maakt bovendien gebruik van Modix; een omvangrijk digitaal platform dat wagens – ook die van u dus - aanbiedt op de meest gekende websites met autozoekertjes. Dit garandeert een enorme exposure bij het juiste doelpubliek zodat uw wagen nagenoeg overal wordt gezien en hopelijk in geen tijd een nieuwe eigenaar vindt.Place to be

WHAT WE OFFER

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

CLASSIC CARS & MOTO's

Dussolier Classic Cars beschikt over een gigantische showroom in Retro-City met een ruim aanbod aan de meest unieke classic cars, van alle merken in alle prijsklassen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

RETRO & VINTAGE STUFF

Richt u uw interieur het liefst in volgens de true classic ‘American’ lifestyle? Op zoek naar een toffe eyecatcher? Ontdek hier de meest uiteenlopende retro en vintage items.


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

CLASSIC STORAGE

Uw exclusieve wagen verdient alleen het allerbeste en dus zeker ook een exclusief en veilig onderdak. Onze premium opslagplaatsen verzekeren meer dan dat.