Dream Cars

 

Odoo - Sample 1 for three columns
Odoo - Sample 1 for three columns
Verkocht

Triumph TR6

Merk: Triumph

Model: TR6

Bouwjaar: 1976

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Blauw

Opties:

Triumph TR6 uit 1976 dat u in consignatie verkoop wordt aangeboden. Zeer mooie blauwe kleur met hier en daar een gebruiksspoor aan het lakwerk. Geen laswerken of opknapwerken te voorzien. Chroom is in uitstekende staat. De lak is nog mooi en hoeft niet onmiddellijk gespoten te worden of aan gewerkt te worden. Mooie nieuwe zwarte mohair softtop. Zwart schadevrij interieur met alle werkende meters. Deze TR6 is voorzien van een nieuwe uitlaat en zal nog bij levering een onderhoud krijgen. Alle import taxen werden voldaan en de wagen is klaar voor keuring.

PRIJS: 17.850,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Mercedes-Benz Hanomag Matador

Merk: Mercedes-Benz

Model: Hanomag Matador

Bouwjaar: 1969

Carrosserie: oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Grijs

Opties:

Hanomag Matador verkoopwagen met ingebouwde frigo's en koelcel van eerste eigenaar. Maar zeer weinig kilometer gereden op 52 jaar. Deze Hanomag is volledig gedocumenteerd en u krijgt er nog veel reserve onderdelen bij zoals, reserve versnellingsbak, motor, assen, voorruit enz. Zeer mooie verkoopwagen door zijn ronde vormen en alluminium opbouw. Alle facturen van de opbouw en de aankoop van de Mercedes Hanomag zijn aanwezig. De koeling in de koelcel en toog werkt prima. Deze verkoopwagen heeft mooie vintage kasten en verkoop koeltoog. Ideaal project om een verkoopwagen, foodtruck, cocktailbar van te maken. In vergelijking met kale bussen is deze volledig ingericht en niet duur als je vergelijkt dat het een oldtimer is van eerste eigenaar waar je alle kanten mee op kan. Deze Hanomag werd jaarlijks als gewone wagen gekeurd tot en met dit jaar. Met deze wagen mag je LEZ binnen als je 180€ per jaar betaald. Ideaal voor startende kleine zelfstandige met foodtruck concept.

PRIJS: 7.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Volkswagen Kever Cabrio 1302

Merk: Volkswagen

Model: Kever Cabrio 1302

Bouwjaar: 1970

Carrosserie: Cabrio

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde:

Kleur: Bordeaux

Opties:

Kever Cabrio 1302 met zeer snelle motor. Deze kever werd enkele jaren geleden volledig gerestaureerd en van het chassis af getild met foto reportage ter inzage. De motor werd getuned en aangepast. Verder zitten er verbrede mangels velgen onder de wagen met goede banden. Interieur is bordeaux rood en de kap is een nieuwe mohair sonnenland kap met nieuwe isolatie en binnen hemel. De rubbers van ramen enz. werden ook vervangen. Goede chassisbalken en bodems. Lak is iets minder mooi van dichtbij dan op de foto's weergegeven is (geen roest of dergelijke). Er zitten nieuwe chroom sierlijsten bij de wagen. Zeer gezonde kever cabrio aan een zeer scherpe prijs!

PRIJS: 14.800,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Rolls-Royce – Silver Shadow MK1

Merk: Rolls-Royce

Model: Silver Shadow MK 1

Bouwjaar: 1975

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde:

Kleur:

Opties:

Rolls Royce Silver Shadow MK1 bouwjaar 1975. Deze Rolls Royce werd in het verleden voorzien van nieuw leder en het hout werd volledig gerestaureerd. Mechanisch werd alles steeds goed onderhouden en vernieuwd waar nodig. Zeer mooie lak en kleurencombinatie. Deze Rolls is klaar om veel rijplezier te bieden aan de volgende eigenaar. Ideaal als ceremonie wagen, reclame voor uw hotel of B&B etc. Er werd in het verleden veel geïnvesteerd in deze Rolls Royce en de wagen wordt nu zeer goedkoop aangeboden in vergelijking met de geïnvesteerde waarde.

PRIJS: 24.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Jaguar – XJS V12 Convertible

Merk: Jaguar

Model: XJS V12 Convertible manueel.

Bouwjaar: 1989

Carrosserie:

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Zwart

Opties:

Triple Black Jaguar XJS V12 Cabrio in mooie staat met zeer weinig kilometers. Wat bijzonder is aan deze Jaguar, is dat hij handgeschakeld is met een moderne 6 versnellingsbak. Zeer mooie wagen met goede investeringswaarde naar de toekomst. Deze Jaguar is waarschijnlijk één van de mooiste exemplaren dat momenteel worden aangeboden.

PRIJS: 25.000,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Buick – Model F Convertible

Merk: Buick

Model: Model F Convertible

Bouwjaar: 1910

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Rechts

Kleur: groen/hout

Opties:

De Buick Model F is een wagen van het Amerikaanse automerk Buick. Het was slechts de derde productiewagen van het merk en bij de stopzetting van dit model, in 1910, waren 1200 modellen verkocht. De wagen nam in 1906 deel aan een 1.000 mijl lange tocht van Chicago naar New York City. Op het einde van de rit bleek dat enkel deze Model F de volledige tocht had afgelegd. Hierdoor verkreeg hij de bijnaam “Old Faithful”. Van deze Buick Model F is gans de geschiedenis gekend tot en met eerste eigenaar. Motor werd volledig gereviseerd en spaakwielen opnieuw opgebouwd. De wagen is compleet en wordt nog verder opgebouwd. De prijs zal stijgen, rekening houdend met de opbouw van deze Buick. Unieke kans om een wagen van 111 jaar oud te bezitten.

PRIJS: 42.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Volkswagen – Kever 1302 LS

Merk: Volkswagen

Model: Kever

Bouwjaar: 1970

Carrosserie: convertible

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: groen/beige

Opties:

Volkswagen kever cabrio uit 1970. Deze Kever werd volledig opnieuw gelakt en voorzien van nieuwe rubbers, interieur, cabrio kap, binnenhemel, remmen, chroom, banden, voorruit, ruitenwissers, matten, enz... Dus alles bijna vernieuwd en opnieuw gelakt. De wagen wordt in consignatie verkocht door sterfgeval. Mooi afwerkprojectje. Goed draaiende motor zonder lekkages. Nog enkel zeer kleine details af te werken en rijden maar. Koopje voor de liefhebbers.

PRIJS: 13.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Donnet-Zedel Model G Torpedo

Merk: Donnet-Zedel

Model: G

Bouwjaar: 1928

Carrosserie: Torpedo

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Rechts

Kleur: Blauw / Grijs

Opties:

Zeer mooie schuurvondst uit 1928. Een Donnet-Zedel model G in originele uitvoering met zeer veel patina. Afblijven zou ik zeggen en enkel banden en technisch nalopen. Deze wagen werd reeds opgestart en de motor doet het nog prima. Interieur heeft zeer veel patina maar is zeker nog goed voor jaren plezier. De cabrio kap is in prima staat en het dakframe ook. Je zou kunnen zeggen "dans son jus" maar den lekkere jus. Ik heb ooit dit type auto gezien dat werd omgebouwd naar een pre-war racer... Dit lijkt mij ook een leuke mogelijkheid en zou niet eens zo veel kosten. Ideale oldtimer voor mensen die een leuke wagen zoeken voor de pre-war rally's. U kan deze wagen elke dag komen bewonderen in onze showroom te Kapellen.

PRIJS: 14.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

La Licorne Faux Cabriolet 1927

Merk: LA LICORNE

Model: COUPE

Bouwjaar: 1927

Carrosserie: FAUX CABRIOLET

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Rechts

Kleur: creme / bruin

Opties:

La Licorne faux cabriolet uit 1927. Deze mooie Franse wagen komt uit een lange stalling waar hij verbleef na een grondige restauratie. Gans de wagen werd gerestaureerd en is nog steeds in zeer mooie staat. Zowel interieur, carrosserie en motor werden volledig vernieuwd. Zeldzaam model door de speciale opbouw van het dak. Koopje voor de kenners, vooral omdat hij zeer mooi gerestaureerd werd en er enkel een nazicht nodig is om te gaan rijden. Scherp geprijsd voor een snelle verkoop. U kan de wagen steeds in onze showroom komen bekijken in Kapellen.

PRIJS: 15.000,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Ultima – Avion Streamliner

Merk: Avion

Model: Streamliner caravan

Bouwjaar: 1960

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde:

Kleur:

Opties:

Avion Streamliner uit 1960 met een compleet en nog intact interieur. Douche, toilet, airco, Fifties frigo(origineel en heel mooi vintage), kookvuur, alle kasten en wanden, bedden met kastjes, plafond en verlichting zijn nog allemaal origineel aanwezig! Moeilijk om nog een origineel exemplaar te vinden uit deze periode in complete en intacte onaangeraakte staat. Wij zullen deze Avion nog voorzien van een Europese dissel en elektrische aansluiting. Ideaal promo voertuig of Food Truck. We gaan deze Streamliner aanpakken in de loop van de zomer. Indien u er een Food Truck van wil maken, mag u ons zeker contacteren, zodat we u daar ook in kunnen helpen.

PRIJS: 24.000,00 €

Klik hier voor meer foto's