Dream Cars

 

Odoo - Sample 1 for three columns
Odoo - Sample 1 for three columns
Verkocht

Fiat 124 Spider

Merk: Fiat

Model: 124 Spider

Bouwjaar: 1979

Carrosserie: Roadster

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde:

Kleur: Antraciet

Opties: 2000 cc injectie

Fiat 124 Spider dat steeds in Arizona heeft rond gereden sinds hij nieuw was. Deze Fiat is nu reeds 3 jaar in België ingeschreven en heeft steeds met regelmaat onderhoud gekregen. Doordat de Fiat Spider uit een zeer warm en droog klimaat kwam, is gans het interieur volledig vernieuwd bij Cabrio Centrum Antwerpen. De cabrio kap is ook vernieuwd in mohair kwaliteit. Motorisch is deze wagen voorzien van de snelste motor dat in het gewone segment verkrijgbaar was, namelijk de 2000cc injectie met een vermogen van 104 PK. De motor draait zeer mooi en geruisloos. Chassis is zoals alle wagens uit Arizona in roestvrije staat. Lakwerk is schade en roestvrij. Voor deze prijs kan u er geen restaureren tot deze staat.

PRIJS: 14.950,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Simca 8

Merk: Simca

Model: 8

Bouwjaar: 1949

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Rood

Opties:

Na oorlogse Simca 8 dat onmiddellijk kan ingezet worden voor oldtimer ritten. Deze Simca werd technisch nagekeken en wat nodig was werd vernieuwd aan de 1200cc motor. Interieur is volledig origineel en in gebruikte goede staat. Chassis en bodems zijn zeer goed bewaard gebleven. De bijzondere eigenschap aan deze Simca is, dat er geen stijl zit als je de voor- en achterdeur opent. Het wordt een volledig open kant aan de 2 zijkanten van de wagen als je de deuren allemaal opent. Leuke wagen voor een eerlijke prijs.

PRIJS: 9.000,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

MGA PA

Merk: MG

Model: PA

Bouwjaar: 1934

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Rechts

Kleur: Zwart

Opties:

De MG PA-type is een sportauto die door MG werd geproduceerd van 1934 tot 1936. Deze tweedeurs sportauto gebruikte een vernieuwde versie van de door Wolseley Motors ontworpen en gemaakte bovenliggende nokkenas, crossflow motor, gebruikt in de Morris Minor van 1928 en eerder gemonteerd in de J-type Midget van 1932 tot 1934, die de achterwielen aandreef via een vier-versnellingsbak zonder synchromesh. Het chassis was een versterkte en iets langere versie van dat van de J-type met vering door half-elliptische veren rondom en starre voor- en achterassen. De stuurinrichting was aanvankelijk een Marles Weller en later een Bishop Cam systeem. De tweezits auto had een wielbasis van 87 inch (2210 mm) en een spoorbreedte van 42 inch (1100 mm). De meeste auto's waren open tweezitters, maar gestroomlijnde Airline coupé carrosserieën werden ook gemaakt. De P-type was ook verkrijgbaar als vierzitter, zoals deze. Er werden nog geen 500 exemplaren gebouwd van dit type MG PA en is hierom zeer moeilijk te vinden. Zeer goede waarde als belegging voor verzamelaars. Deze MG werd aanvankelijk aangekocht door zijn vorige eigenaar als verzamel object en is reeds 19 jaar in België. Hij werd nooit ingeschreven en heeft nog steeds zijn originele Engelse nr. plaat. Ondertussen werd de wagen ingevoerd en is er een vignet 705 aanwezig. Een zeer goede rijdende en vrij originele MG PA voor een zeer zachte prijs. Er zit een nieuwe soft top en een set steekramen in Mohair bij de wagen voor druilerige dagen. Unieke kans voor verzamelaars om er nog eentje op de kop te tikken. 

PRIJS: 25.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Rolls-Royce – Silver Shadow MK1

Merk: Rolls-Royce

Model: Silver Shadow MK 1

Bouwjaar: 1975

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde:

Kleur:

Opties:

Rolls Royce Silver Shadow MK1 bouwjaar 1975. Deze Rolls Royce werd in het verleden voorzien van nieuw leder en het hout werd volledig gerestaureerd. Mechanisch werd alles steeds goed onderhouden en vernieuwd waar nodig. Zeer mooie lak en kleurencombinatie. Deze Rolls is klaar om veel rijplezier te bieden aan de volgende eigenaar. Ideaal als ceremonie wagen, reclame voor uw hotel of B&B etc. Er werd in het verleden veel geïnvesteerd in deze Rolls Royce en de wagen wordt nu zeer goedkoop aangeboden in vergelijking met de geïnvesteerde waarde.

PRIJS: 24.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Triumph – TR6

Merk: Triumph

Model: TR6

Bouwjaar: 1972

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Groen

Opties:

Triumph TR6 met de begeerde combinatie Britisch Racing Green en beige interieur. Mooi nieuw moto lita stuur en red line banden. Zeer mooie Triumph Tr6 voor de sportieve rijder. Foto’s spreken voor zich.

PRIJS: 23.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Morris Minor Traveller

Merk: Morris

Model: Minor 1000

Bouwjaar: 1970

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Rechts

Kleur: Blauw

Opties:

Waarschijnlijk de snelste Morris Minor Traveller dat er te vinden is op dit moment. De motor van 1000cc werd vervangen door een MG Midget motor van 1275cc, waardoor dat hij veel vlotter en sneller rijdt. De versnellingsbak werd vervangen door een 5 versnellingsbak, zodat hij aangenaam mee kan op de autosnelweg en heeft een speciale sportuitlaat. Vooraan werden geventileerde schijfremmen geplaatst en het remsysteem is bekrachtigd en gescheiden. Gans het interieur is vernieuwd inclusief tapijten en hemel. Al het hout is vervangen en opnieuw vernist. Volgens onze marktkennis is dit waarschijnlijk de beste Morris dat je op de huidige markt kan vinden. Wordt verkocht in opdracht wegens sterfgeval.

PRIJS: 16.000,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Buick – Model F Convertible

Merk: Buick

Model: Model F Convertible

Bouwjaar: 1910

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Rechts

Kleur: groen/hout

Opties:

De Buick Model F is een wagen van het Amerikaanse automerk Buick. Het was slechts de derde productiewagen van het merk en bij de stopzetting van dit model, in 1910, waren 1200 modellen verkocht. De wagen nam in 1906 deel aan een 1.000 mijl lange tocht van Chicago naar New York City. Op het einde van de rit bleek dat enkel deze Model F de volledige tocht had afgelegd. Hierdoor verkreeg hij de bijnaam “Old Faithful”. Van deze Buick Model F is gans de geschiedenis gekend tot en met eerste eigenaar. Motor werd volledig gereviseerd en spaakwielen opnieuw opgebouwd. De wagen is compleet en wordt nog verder opgebouwd. De prijs zal stijgen, rekening houdend met de opbouw van deze Buick. Unieke kans om een wagen van 111 jaar oud te bezitten.

PRIJS: 42.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

MG TD Roadster

Merk: MG

Model: TD Roadster

Bouwjaar: 1952

Carrosserie: oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Zwart

Opties:

MG TD uit 1952. Deze MG werd volledig gerestaureerd en bijna nooit gereden. Mooie combinatie. De wagen is in zeer goede en bijna nieuwstaat. Het interieur, soft top, zijraampjes, velgen zijn allemaal nog nieuw. De lak werd ook opnieuw gespoten en alle rubbers werden vervangen tijdens de restauratie. De motor werd ook gereviseerd en het motorcompartiment is in zeer propere staat. Wij zorgen voor een groot onderhoud en keuring bij aflevering.

PRIJS: 22.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Donnet-Zedel Model G Torpedo

Merk: Donnet-Zedel

Model: G

Bouwjaar: 1928

Carrosserie: Torpedo

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Rechts

Kleur: Blauw / Grijs

Opties:

Zeer mooie schuurvondst uit 1928. Een Donnet-Zedel model G in originele uitvoering met zeer veel patina. Afblijven zou ik zeggen en enkel banden en technisch nalopen. Deze wagen werd reeds opgestart en de motor doet het nog prima. Interieur heeft zeer veel patina maar is zeker nog goed voor jaren plezier. De cabrio kap is in prima staat en het dakframe ook. Je zou kunnen zeggen "dans son jus" maar den lekkere jus. Ik heb ooit dit type auto gezien dat werd omgebouwd naar een pre-war racer... Dit lijkt mij ook een leuke mogelijkheid en zou niet eens zo veel kosten. Ideale oldtimer voor mensen die een leuke wagen zoeken voor de pre-war rally's. U kan deze wagen elke dag komen bewonderen in onze showroom te Kapellen.

PRIJS: 14.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Jaguar XJ6 Serie 2

Merk: Jaguar

Model: XJ6

Bouwjaar: 1976

Carrosserie: SERIE 2

Transmissie: Automaat

Bestuurderszijde: Links

Kleur: WIT / ROOD INTERIEUR

Opties: Daimler grille en plaat verlichting, servo, elektr. ramen, ...

Jaguar Serie 2 uit 1976 in bijzonder mooie staat. Gekeurd voor onmiddellijke aanvraag tot inschrijving. Deze Jaguar is gerestaureerd geweest in Duitsland en is hierdoor in onberispelijke staat. (Geen Amerikaanse import) Interieur volledig origineel rood leder met mooi notelaar hout. Lak zonder schade of roestvorming. Motorcompartiment is in zeer mooie en gerestaureerde staat. Waarschijnlijk een van de mooiste Jaguar XJ6 serie 2 dat ik de laatste jaren heb gezien. Chroom is ook in zeer mooie staat. Werkelijk een prachtige oldtimer die veel mogelijkheden biedt om te genieten of te gebruiken als ceremonie wagen voor bruiloften, communie enz. Proefrit mogelijk op afspraak.

PRIJS: 13.500,00 €

Klik hier voor meer foto's